Receptek
Zserbós szaloncukor

Izgalmas formában tálalható zseniális desszert, az örök klasszikus zserbó újragondolt verziója! Tedd próbára bátran, biztosan ámul majd a vendégsereg!
Hozzávalók (8-10 db szaloncukorhoz):
- 200g Grandia „Zserbós” granola
- 75g cukormentes házi baracklekvár
- 40 g étcsokoládé
- 2 tk olaj
A granolát aprítógépbe tesszük és aprítjuk. Ezután hozzáadjuk a baracklekvárt. Szaloncukor alakot formázunk belőle. Gőz felett felolvasztunk 40g étcsokoládét, miután felolvadt hozzáadunk 2 tk. olajat. Beleforgatjuk a szaloncukrunkat és hűtőbe tesszük, amíg megdermed. Ezután dekorpapírba vagy sütőpapírba csomagoljuk őket, kis szalaggal átkötjük.