A szállítási költség 15000 Ft felett ingyenes

Receptek

Gesztenyés tiramisu cukor- és gluténmentesen

Édes
Szűrés törlése
Grandia
Gesztenyés tiramisu cukor- és gluténmentesen

Ellenállhatatlan gesztenyés-kávés desszert a tiramisu és a gesztenyepüré tökéletes találkozása. Krémes, lágy és gazdag ízvilágú édesség, amelyet érdemes előző nap elkészíteni, hogy az ízek jól összeérjenek. Egyszerű, mégis ellenállhatatlan finomság!

Hozzávalók:

  1. 15 x 23 cm-es tálhoz

 

28 dkg Grandia duplacsokis narancsos keksz

1 dl hideg kávé

25 dkg natúr gesztenyemassza

2,5 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

1 evőkanál rum

15 dkg Dr. OetkerCreme Vega krém

2 dl hideg kókusztejszín

a tetejére:

cukrozatlan kakaópor

 

Elkészítés:

A kókusztejszínt kemény habbá verjük. A gesztenyemasszát villával áttörjük, hozzáadjuk a rumot, az édesítőszert, a Creme Vega-t, majd beleforgatjuk a tejszínhabot. A kekszet a kávéba mártjuk, a tál aljába rendezzük és ráhalmozzuk a krém felét. Erre jöhet egy újabb réteg kávéba mártott keksz, majd a maradék krémmel befedjük. Néhány órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kakaóporral megszórjuk.

 

http://www.desszertszoba.hu/