Receptek
Epres granolás jégkrém

Ez az epres-kókuszos jégrém tökéletes nyári frissítő, ami egyszerre krémes és ropogós. Természetes alapanyagokból készül, így egészségesebb alternatívája a bolti változatoknak. Egyszerű, gyors és ellenállhatatlanul finom!
Elkészítés
Hozzávalók
- 150 g kókuszjoghurt
- 150 g fagyasztott / friss eper
- 50 g agave szirup / méz
- 40 g kesudió
- vanília
- Grandia Epres kókuszos granola
A fenti mennyiségből 4 db kisebb méretű jégrém jön ki. Elkészítési idő kb. 15 perc
Elkészítés
Minden hozzávalót turmixgépbe teszünk és addig keverjük, amíg egy lágy, egynemű krémet kapunk.
Ezután vegyünk egy szilikonos jégrém formát, felébe tegyünk granolát, majd halmozzuk rá az epres krémet.
Helyezzük a fagyasztóba 3-4 órára, miután teljesen megszilárdult, könnyen kiemelhető lesz a formából.
A jégrém természetesen elkészíthető forma nélkül is.