Grandia Csokis spirál desszert

Izgalmas desszertötlet, nem csak alkalomra! A család és vendégeid garantáltan megnyalják mind a 10 ujjukat! Varázsold el őket!
Hozzávalók:
- 150g Duplacsokis keksz
- 20g növényi margarin
- 30g kókusztejszín
- 50g étcsokoládé
- magvaj
Elkészítés:
A Duplacsokis kekszet ledaráljuk, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint és kókusztejszínt. Sütőpapír között kinyújtjuk és kis kör formákat szaggatunk belőle, amíg el nem fogy a tészta.
Az étcsokoládét felolvasztjuk, szilikonos spirál formába öntjük és fagyasztóban megvárjuk, míg megdermed. Ha kész, óvatosan kiforgatjuk őket a formából.
A kekszes alapot megkenjünk lehelet vékonyan magvajjal kalapként pedig ráhelyezzük az étcsoki spirál korongunkat.
Tetejére reszelt narancshéjat vagy liofilizált gyümölcsöt szórunk.
Nagyon mutatós és finom desszert, jó étvágyat hozzá.